Förlåt alla!!

Jag är jätteledsen att jag inte uppdaterat så mycket på senaste. Har
Mycket att tänka på. Prio ett är lägenhet i Stockholm nu! Vet ni någon som hyr ut så hör gärna av er ;)

Sen har min treårs kärlek kommit tillbaka till Sverige och in i mitt liv igen. Så ska komma på vad jag vill och känner samtidigt som jag ska flytta och samtidigt som jag jobbar och samtidigt som jag ska äta och träna rätt. Ja ni hör ju :(

Men jag håller alla tummar för er! Och hoppas verkligen att det går bra för er!

Underbara Stockholm!

Jag har spenderad långhelgen (torsdagskväll till söndag) i Stockholm. Helt underbart! Jag har druckit vin, solar, ätit jordgubbar, druckit mer vin, ätit frukt- och nötterbröd och bara njutit av min omgivning och goda vänner!

Skrev på kontrakt i fredags och sa upp mig idag. Så 1 Aug drar jag till Stockholm!
Trots denna onyttiga helg står vågen stilla. Så det verkar ju göra
Mer eller mindre när det kommer till vad jag stoppar i mig.

Tji fick jag.

Yes. Hann inte med morgonpromenaden idag för att jag skulle hinna packa klart. Tar min resväska och går till jobbet istället för att cykla. Det är säkert en 2km dit. Kommer till jobbet helt sjukt svettig eftersom jag underskattade vädret.
Inser att jag måste glömt nycklarna i dörrlåset. Tar bussen hem. Hittar nycklarna springer tillbaka till bussen, missar den precis och går tillbaka till jobbet. Tur att jag hade ombyte för mitt linne var dygnsurt när jag va tillbaka. Men jag ska väl inte klaga. Hann till jobbet innan bussen som stod på 10min när jag gick hemifrån.

Fick min dagliga promenad trots allt :)

Döööd!!!

Dagens träningspass på gymmet va inte att leka med!! Men fan va grym jag kände mig idag. 20min löpning 250kcal, 10 min crosstrainer 157kcal, och sen resten av fitnessfighten med hantlar och övningar. Morgonpromenaden på någonstans mellan 200-300kcal.

Jag är ganska glad så art säga. Men jag är helt sluuut!! Svetten droppade från mig på gymmet. Det är gött med en högre växel. :)

Jag borde verkligen packa. Åker till Stockholm imorgon och har inte packat något alls. Ska bli sååå gött att åka iväg lite, träffa alla mina fina vänner och bara njuta av helgen i Stockholm! :) så nu ska jag packa! Puss

Bjuder på första bilden på mig själv. Och dagens sommriga promenad.

Mör i kroppen! Dag 35 (FF dag 21)

Jag är helt slut i hela kroppen. FF passet igår var sjukt grymt. Har varit trött i kroppen och inte orkat gå på morgon promenix men idag gick jag fan upp och ut till Stadsparken! :) mina ben är nu spagetti. Blir ännu ett FF pass på gymmet ikväll.

Frukosten blev idag en nutrilettpåse mixad med en halv banan. Nom nom nom. Kalorimässigt: 165 jämfört med mina nästan 800kcal igår. Herre Gud jag dog när jag räknade ut gårdagens frukost!!!

Äter för lite?

Tror ni jag äter för lite?
Alltså jag äter tre stora mål om dagen. Borde jag äta typ lite mindre frukost kanske och sen ett ägg eller tonfisk eller något som mellanmål? Jag tänker bara på att jag inte går ner i vikt!!! Kanske håller förbränningen igång på så sätt. ?
Ju fler tips desto bättre. :)

Fail redan första dagen.

Okej jag failade redan första dagen. Vaknade som en zombie klockan 7 och gick och la mig och sov till åtta. Orkeslös och inte alls sugen på nutrilett. Så det blev två ägg och fyra smörgåsrån och en halvbanan några hallon en klick turkisk yoghurt och en halv burk vaniljkessella. Som ni hör, en riktig brakfrukost och ingen promenad haha. Blir gymmet efter jobbet och sen sova direkt efter :)

Dålig uppdatering!!

Förlåt allihopa. Dålig uppdatering men jag har haft fullt upp hela helgen. Varit på in och utflyttningsfest och på födelsedgskalas och så ska man hem igen.

I helgen har jag INTE VARIT DUKTIG! Jag har inte tränat något och jag har ätit sisådär dåligt. Inget onyttigt som vanligt men mer kolhydrater och mer mat. Usch jag blir så trött på att tänka så mycket på maten. Nu får det fan hända något. Paanniiiik!

Nya tag igen imorgon. Promenad och gymmet. Ska faktiskt testa att äta nutrilett till frukost vanlig mat till lunch och nutrilett efter gymmet. Intressant att se om jag står mig på det hela dagen imorgon och hur jag reagerar på gymmet.
Känns som jag måste ta till drastiska åtgärder igen när platån inte vill släppa.

Tips!!!! Jag har varit nykter hela helgen. Men det vet inte dom jag festade med om. Jag köpte alkoholfritt vin på systemet. Lägg flaskan i vattenbad och skala av baketiletten där det står att det är alkoholfritt :) när alla börjar bli fulla märker dom inte ens att du är nykter. Alla nöjda :) hah. Jag hade faktiskt en helt sjukt rolig helg :)

Dag 30 (FF dag 16)

Jag har varit grymt duktig idag! Vaknade strax efter tio tiden, drog på mig träningskläderna och begav mig ut på en Powerwalk i uppförsbacke och gick till och med i en extra uppförsbacke bara för att, och gick uppför backen en gång till efter att jag gått ner, bara för att :) hade massa energi fastän jag va helt död under powerwalken.

Kom hem och åt frukost (smörgåsrån med ost och ägg). Hade sedan besök av mina gamla roomiesar, jag hade köpt bullar och jag va inte ens sugen på att äta någon!!! ;)
Sen hade jag två små-tjejer hemma som jag ska sminka inför Balen om två veckor så vi gjorde en test-sminkning. Dom blev verkligen superfina!

Därefter begav jag mig till gymmet för att svettas lite. Och visst svettades jag! Åh jag är så stolt över mig själv idag! Va ute igår och dansade på krogen, nykter såklart. Köpte en cola light med citron i istället för en drink :)
Nu har vi käkat faitas, jag utan bröd självklart. Nom Nom Nom!

Nu jävlar ska vikten ge med sig! Hur går det för er sötisar?

Dag 29 (FF 15)

Alltså jag har bantat och tränat i nästan en hel månad nu. Iof skulle jag väl vilja säga banta med definition. Har ju ätit nyttigt bara, så som jag vill äta framöver fast lite mindre nu då.

Tänkte lägga i en högre växel och testa köra sträng LCHF med under 20g kolisar per dag samt ligga på ett kaloriunderskott, för att se om det ger bättre resultat. Ni som har iPhone ladda ner Appen Kaloriräknaren där kan man skriva i vad man äter och hur man tränar. Man kan även scanna alla sina livsmedel vilket underlättar jätte mycket. Man ser oxå precis hur mycket kolhydrater, protein och fett man äter!

Snälla kilona rasa nu! Jag vill vara snygg som fan på midsommar!! Men jag har iallafall som långsiktigt mål att vara superdupersnygg när jag börjar det nya jobbet! Jag vill vara den snygga business kvinnan i pennkjol och kavaj/skjorta. Detta betyder ytterligare 2månader att bli superfitt på för
Mig betyder det minst 15kg!!!!! :)
Dagens frukost:

Dag 28 (FF dag 14)

JAG FICK JOBBET!!! Detta betyder att jag flyttar till Stockholm 1 Augusti!!!! Iii!!
Jag är så sjukt glad. Det betyder att jag lyckats med något jag verkligen ville uppnå!!! Nu ska jag bara lyckas med mitt andra mål: VIKTEN!!

Jag har stått stilla i snart 3veckor. Panik! Jag tränar som en idiot och äter nyttigt. What the fuck?
Har typ gått upp ett halvt kilo t.o.m! Sur tjej!! Vanligtvis hade jag gett upp nu. Men det finns inte på världskartan. Bara att fortsätta ge gärnet!

Dag 27 (FF dag 13)

Jag älskar frukost och äter därefter!! Idag blev det två kokta ägg, en liten kopp yoghurt med müsli & kanel. Två smörgåsflan med ost och Philadelphia. Och ett frö-knäckebröd nom nom nom!

Sa jag att jag älskar frukost? ;)

Detta åt jag efter min morgonrunda på 3,7 km. Jag tog mig ut!
Snart runt 4-tiden ska jag äta lax med gräslöks-creme fraîche toppad med ost och broccoli & blomkål :)
Och givetvis gymmet efter jobbet i vanlig ordning. ;) in med bra vanor ut med dåliga!

Dag 26 (FF 12)

Igår sa jag att jag skulle träna och även idag.... Tränade ingen av dagarna.
Igår hann jag verkligen inte. Hade folk på besök hela kvällen och dagen från det att jag kom hem. Så det prioriterades. Idag har jag typ varit sjuk. Eller jag vaknade med hemskaste kramperna i magen och mådde illa. Usch och fy!

Gick tillbaka till säng och sov bort det mesta men har varit väldigt orkeslös. Säkert ost och kexen sen igår som spökade! Denna helgen har varit en riktig mathelg för mig. Men det gör inget. Så länge jag tränar och äter bra mat på veckorna. Jag har ju inte direkt ätit något onyttigt under helgen. Kanske bara lite mer än vanligt :)

Imorgon ska jag fan ge mig ut på en promenad på morgonen och gymmet efter jobbet. Inga undanflykter.

Har knappt hunnit med att läsa era bloggar men ni ska veta att jag verkligen uppskattar att ni tittar in här :)

Dag 25 (FF 11)

Igår var jag duktig och tränade efter jobbet. Dessvärre så stängde gymmet tidigare på fredagar så det blev ett halvt FF pass igår.
Sen skulle vi ut och dansa men det va så jävla tråkigt haha. Ingen bra musik och inget roligt folk. Och jag har aldrig problem med att gå ut nykter vanligtvis.

Idag var jag som en zombie när jag vaknade och skulle upp för att jobba. Seeegt! Kommer inte hinna med gymmet efter jobbet innan dom stänger så det ser ut som om det blir en Powerwalk eller intervallträning i regnet när jag kommer hem. Idag är jag faktiskt sjukt opepp. Men om jag ska dricka vin ikväll så måste jag verkligen ge mig ut både idag och imorgon.

Nu vill jag gå hem. Lite mer än en timme to go!

Dag 24 (FF dag 10)

Idag var jag sjukt trött när jag vaknade (läs blev väckt av sambo). Tittade ut och såg hur sjukt tråkigt grått och regnigt det var! Usch. Me jag tog på mig träningsklädwrna och begav mig till Friskis direkt på morgonen efter att jag tryckt i mig två hårdkokta ägg :)

Ett riktigt tufft och intensivt FF pass senare var jag svettigare än svetten själv! Jag droppade svett!! Jag har fan aldrig droppat svett innan. Och när jag låg ner för att göra vissa övningar så va mattan helt blöt hah. Men det va gött. Kändes som jag gjorde något bra i alla fall.

Mellanmål blev ett kokt ägg och en halv tonfiskburk.
Till lunch broccoli och fläskfilé.
Och nyligen mellanmål på ett ägg och resten av andra tonfiskburken. Tänkte jag skulle börja äta regelbundet och ofta igen. Det verkar ju uppenbarligen fungera för alla vanliga människor utom mig! Tydligen håller man igång fettförbränningen. Vi får väl se..

Slutar alldeles strax och tänkte faktiskt bege mig till Friskis för ytterligare ett pass idag. Om det blir FF eller inte får vi se :) nu jävlar är det härdträning efter gårdagens müsli-, hamburgare- och bröd- dag :)

Ni är så himla duktiga allihopa! Jag är stolt över er!

Dag 23 (FF dag 9) INGEN TRÄNING

Ingen träning idag heller. Har ju hållit till i huvudstaden hela dagen. Presentationen gick hur bra som helst, nu håller vi bara tummarna att jag är den dom söker! Får veta i början av nästa vecka!!

Påväg hem nu igen. Orkar inte åka buss. Vill vara hemma nu och bara krypa ner i sängen! Tröött tjej!
Hur går det för er finisar?

Glömde berätta..

... Att fitnessfighten är lika lätt att köra hemma!! Allt man egentligen behöver är ett par omställbara vikter. Typ casell som man kan skruva på olika tyngder ;)
Det är alltså konstruerat så att man aka kunna träna hemma :)

Löpning och FitnessFighten

Måste börja med att säga TACK till matenochtraningen & minstfemtonkilomindre!! Även om bloggen är till för mig själv så är ni så flitiga på att kommentera och det känns nästan som att jag inte vill "svika" er. Vill att vi ska lyckas allihop! Så tack för stöd och peppning! :)
.
.
.
Nu över till Löpningen.
Jag har aldrig gillat att springa. verkligen ALDRIG, däremot har jag alltid velat gilla att springa hah. Så jag började med springa så långt jag orkade (vilket var typ 2min MAX) sen när jag inte orkade mer så powerwalkade jag på. Sen försökte jag springa ytterligare några meter när jag återfått andningen och så höll det på. Slutade allt som oftast med att jag slutade springa och gick mer än hälften av rundan på 5km. Men jag gav mig fan på det. Hade som mål att jag skulle klara av att springa den 5km långa rundan på 2 månader utan att stanna. Sagt och gjort. Fortsatte i samma tempo med att springa och gå men pressade mig själv liiite extra varje gång. "den här gången ska jag komma 5stolpar längre bort än vad jag gjorde sist, typ. Och tro mig det går ganska fort. Springa inte varje dag. Men varannan kan vara bra. Gå då i snabbt tempo de andra varannan dagarna istället. Gärna en annan runda så du inte går samma runda hela tiden. Och gärna i terräng eller uppförsbacke för att ändå få upp flåset lite. Börja sen med att intervalla. VARNING det är sjuuukt jobbigt!! Men ack så effektivt. Spring två lyktstolpar gå en. spring två gå en. Själv sprang jag tre gick två. under de två lyktstolparna försökt att gå under hyfast snabbt tempo men det viktigaste är att återfå andningen så man orka springa innan man ska gå igen. Eskalera varje gång. Känner du att du efter några rundor orka springa 5stolpar ja men gör det då! Utmana dig själv. men det viktigaste är egentligen att minimera tiden man går. Kanske väljer man att gå en stolpe och springa tre-fyra. Testa även någon gång att springa hela rundan. Kom ihåg att man orkar alltid mer än vad man tror! Jag var ute och sprang med kompisar. Båda hade hörlurar i öronen och fick anpassa sig efter mitt låga tempo haha. Men har man någon som är bättre än en själv så vill man automatiskt känna sig bättre. När jag sa att jag inte orkade mer. Jag höll på att DÖÖÖÖ. Så sa dom "Du orkar prata, då orkar du springa lite till". Det var sant. Men mina ben värkte och gjorde sååå ont!! Nu i efterhand har jag lärt mig att det går över om man fortsätter springa. Så mina vänner. Snöra på er skorna och bege er ut och springa! Kom ihåg att det är tillåtet att misslyckas ibland. Det öppnar bara upp fler möjligheter att lyckas! Även om jag vet att jag orkar springa 6km så säger min kropp ifrån och jag orkar bara springa 2. Men fortsätt kämpa! Och uppdatera mig om hur det går! Vill gärna veta.
.
.
.
Över till Fitness Fighten
Fitness Fighten är utformat för att man ska träna de positiva musklerna. Alltså de muskler som vi vanligtvis inte tränar. Genom att bara leva tränar vi automatiskt de negativa musklerna. Dvs de muskler som sitter på framsidan av vår kropp.  Hjärnan är smart och väljer de muskelgrupper som är strkast. Detta kan betyda att vi inte har den bästa hållningen exempelvis. Så när vi tränar på gymmet genom att göra situps, springa och göra vanliga hantelövningar tränar vi den negativa sidan. Alltså de muskler vi redan är tränade (till viss del i alla fall) i.
Genom att träna Positivt får vi bättre hållning och en snyggare kropp. Man kan säga att man bygger upp musklerna från början. Detta resulterar i att kroppen kommer behöva mer kalorier för att "mata" även de positiva musklerna. Byter man då inte kost, som i att äta mer. Så går man ner i vikt. Ungefär så.
Genom att kombinera konditionsträning och styrketräning får man bäst resultat när det kommer till viktminskning. Konditon mest under tiden man håller på med det och styrketräning även efter passet.
.
Ett FF pass ser ut ungefär såhär:
.
10min cardio; Löpning, crosstrainer, cykel, rodd. Här ska man värma upp kroppen men även få upp flåset. Jag brukar köra på så jag nästan är helt slut efter 10min.
.
Sen har man en styrka A, B & C. Alla innehåller 3övningar (9övningar sammanlagt) Dessa utförs 2gånger per set. alltså 1-2-3, 1-2-3 och man gör 15repetioner på varje.
.
Så styrka A kan vara:
.
1. Statisk crunch. Där spänner man magen och håller ryggen rak, man får inte svanka. (tänk er att ni är påväg upp i en situps. Där ska ni stanna och sträcka på hela ryggen. Håll ställningen i ca 45sekunder.
.
2. Knäböj. Stå axelbrett och spänn magen. Pressa bak rumpan. Sänk dig ner med rak rygg och utan att svanka. 15gånger.
.
3. Pull over. Ligg på rygg. Spänn magen och tryck ner ryggen, svanken i golvet. Ha raka armar medan du håller EN hantel med båda händerna. rörelsen ska vara med raka armar över huvudet och upp rätt ovanför ansiktet typ. 15gånger.
.
upprepa 1-2-3
.
Cardio 10min. Här är det dags att göra ett cardiopass igen. Ge gärnet du ska precis klara sista sekunderna innan du håller på att dööö!
.
Styrka B:
4. Lateral raise. Ha en hantel i varje hand. Stå rakt och spänn mage och håll ryggen rak. Hålll armarna raka under hela rörelsen. Lyft armarna tills de pekar rakt ut från kroppen som ett T. Sänk sakta. 15gånger.
.
5. Bred knäböj med hantel mot bröstet. Som det låter. Man står bredbent och håller en hantel framför bröstet. Sänk ner rumpan men tänk på att ha rak rygg. denna övningen upprepas 15gånger.
.
6. Reversed crunch. Ligg ner på golvet. Spänn magen och tryck ner ryggen, svanken mot golvet. Ha benen i luften i 90grader knäled. Tänk er att ni ska se ut som ett omvänt Z. Pressa benen/låren mot magen. görs 15gånger.
.
Upprepa 4-5-6
.
Här är det ingen cardio utan man går direkt på styrka C:
.
7.Crunch. Situpps typ. Tänk på att trycka ner ryggen/svanken mot golvet. 15gånger.
.
8. Bred Knäböj. Stå bredbent. Spänn magen och pressa bak/ner rumpan. 15gånger. (ha armarna på axlarna i kors)
.
9. Triceps press. Ligg ner på rygg. Spänn mage och svank ner mot golvet som vanligt. ha en hantel i varje hand. .
Håll de rätt upp i luften (alltså ovanför ansiktet) böj armbågslederna och för hantlarna bak/ner mot huvudet. .
15gånger.
.
Upprepa 7-8-9
.
Sen är ni klara!! Detta tar typ 1 timme. Jag hoppas mina förklaringar går att tyda någolunda. Jag hade gärna lagt ut bilder (dessa får man när man går med i fitnessfighten, men jag tror det bryter mot regler. Det gör säkert det här med egentligen haha. Hur som helst så om ni tycker att det är ett bra träningsschema så tycker jag ni ska signa upp er på worldofshape.se Gör det gärna med en kompis. Då gör ni det definitivt varje dag. Allt som behövs är 1timme om dagen. Däremot så räcker det om en person betalar avgiften då alla får samma tränings- och matschema.
Har ni några frågor så hör av er :)
.
.
Jag har för övrigt svullat ihjäl mig idag!!!! Massa frukost. och eftersom jag inte lagade matlåda igår så fick det bli en tonfiskburk, halv avocado, två knäckebröd och två ägg. Sen blev det två mjuka mackor med. Herre jesus. Men vafan jag får unna mig idag. Jag tränar som en idiot. Och jag ska träna ännu mer i helgen! :)
(förlåt för alla punkter. Men min Mac vill inte göra nerhopp. Så hellre punkter än en ihopsatt text ;) )

Dag 22 (FF 8) INGEN TRÄNING

Blir ingen träning idag för min del. Hade mys hemma igår så hann inte packa för färden till Sthlm, detta fick jag göra imorse istället. Jag blir så stressad när jag ska packa att jag inte tror att jag har med mig saker och sådär. Så det var ganska lugn morgon för min del. Dock har jag lite ångest över att jag inte tränade! Och eftersom jag hade så mycket tid över på morgonen så blev det en lång frukost med tyvärr mycket mat. Knäckebröd med ägg och två skålar med müsli och fil. Kunde verkligen inte slita mig. Muslin är hemmagjord av min sambos mamma. Det är frön och lite russin i. Typ 1/2dl råsocker på typ 3liter müsli och ganska lite havre i. Såååå gott men jag måste ändå tygla mitt matmonster inom mig.

Blir ett till inlägg om några timmar när jag sitter på tåget. Kommer handla om FF & Löpning ;)

Dag 21 (FF Dag 7)

Va uppe och tränade på morgonen idag eftersom min sambo fyller år. Så alla sambosar ska vara hemma ikväll, mysa och äta gott!! :) (jag bor alltså med några tjejkompisar)

Jag är fanimej velig. Ena dagen vill jag gå på ren kur och andra dagen vill jag inte det. Nu tror jag att jag kommit fram till något vettigt. Har ju varit Depp för att jag inte kommit någon vart med vikten. Min sambo har en tes om att jag gått upp lite för att vattnet som försvann, kom tillbaka men efter som jag tränar så flitigt så har jag faktiskt gått ner i fettmängd! Jag hoppas det kan jag ju säga. Känner att min löpning är mycket bättre så lite muskler har jag nog fått :)

Hur som helst. Så blir det INGEN ren kur. Det blir istället riktigt skärpt LCHF med minimalt med kolisar, helst under 10g men Max 20g. Sen när jag hamnar på en platå där så kan jag tänka mig att köra en ren kur igen för att röra om i kroppen lite. Så blir det :) wish me good Luck!! För jag tränar faktiskt som en idiot! :)

Dag 20 (FF Dag 6)

Idag vägde jag 2kg mer än igår. Depp. Har inte ätit något onyttigt!! Blir trött på
Mig själv! Blev inget FF igår men va ute och powerwalkade/joggade.

Nu har jag varit ute 45min och typ 5km. Frukost och strax jobb :)

Dag 19 (FF dag 5)

Är fortfarande hemma hos föräldrarna. Vägde mig i morse och vågen stod på 83kg. Det går sakta men säkert neråt. Det betyder alltså att jag gått ner 7kg. Skit bra men jag hade väl hoppats på ytterlighet något kilo ner.
Funderar på att köra ren kur igen och funderar på att börja imorgon. Mamma har gjort i ordning massa matlådor till mig som jag inte kan säga nej till (hon blir sur om jag inte tar med dem).

För övrigt så lever jag i mina träningskläder vilket är ganska gött. Ska snart ut på en jogging-runda följt av FF passet direkt efter den. Mamma har för övrigt berättat för resten av släkten på den sidan att "A är så himla duktig. Är ute och springer och tränar varje dag. Någon kommer vara grymt snygg i bikini i sommar". Nädå jag känner ingen press. Goosh! Men det är iof bra för då måste jag ju visa att jag kan!! :)

Dag 18 (FF dag 4)

Määäätttt!!!

Va ute en 6km Powerwalk när jag vaknade. Sen hängde jag och mamma nere på marknaden en sväng. Jag fyndade mig en gammal byrå/kista som man öppnar uppifrån som jag ska slipa, färga vit, slipa igen så den ser sådär lantigt gammaldags ut! :) den kan man sen slänga ner alla sina kuddar när man ska gå och lägga sig. Jag är sån som har en miljon kuddar i sängen :)

Pappa fyller år så vi grillade lite och käkade gott. Eftersom pappa oxå käkar LCHF (han kan käka kakor och gå ner i vikt ändå) så var det en passande lchf baserad mat. Kött sallad tsatsiki fisk, ost you name it. Nu är jag döömätt! Ska jobba lite på presentationsmaterialet inför torsdag. Är pissnervös och hoppas presentationen leder mig vidare i karriären!

Eftersom jag är hemma på landet hos mina föräldrar så har jag inte tillgång till gym så det blir en springrunda och köra FF-programmet hemma :)

Mums!

Ikväll unnar jag mig ost och vinkväll i gamla vänners sällskap! Eftersom det inte blev någon middag så bjuder jag hem folket på ost och kex.

Vem skulle inte vilja komma hem och mumsa hos mig?
Extra mkt träning imorgon. Såå värt!

Dag 17 (FF dag 3)

Eftersom det är fredag ville vi ha kvällen ledig från träning. Jag ska iväg på hej då middag och min kombo ska iväg och träffa en gammal vän. Detta resulterade i att vi gick upp 05.45 för att åka till Friskis och köra ett fitnessfighten-pass. Var sjukt trött men nu känns det faktiskt bra. Lär väl säcka ihop senare kanske.

Igårkväll efter träningen cyklade vi till Ica Maxi för att inhandla lite frön och fiberhusk. Så igår runt halv elvatiden ställde jag mig och gjorde fröknäckebröd. Så sjukt gott!! Och superenkelt att göra. Ett sådant blev min frukost med rikligt av Philadelphia och ost på. Gooottt!!! Dessutom
Hittade jag ett jätte gott recept på LCHF plättar på matrummet.blogg.se som fick bli en del av min frukost med grädde och två jordgubbar.

Jag gjorde plättar i vanlig stekpanna men dom började "rinna" ut. Tror dom blir mycket bättre i riktig plättpanna.

Innan träning smällde vi i oss två kokta ägg för att orka med. Herre Gud vad mycket jag ätit. Men det va gott. Och dessutom nästan inga kolhydrater!

Dag 16 (dag 2 FF)

Körde fitnessfighten igår som sagt och är så nöjd. Det har aldrig varit lättare att springa på det där rullbandet i 10 min. Dock lika förbannat jobbigt att sitta på rodden i 10min its killing me!
Det var gött att få med sig min kombo oxå och ha någon som peppar en!!

Idag var jag på en timmes uppförsbacke promenad i härliga Stadsparken och sen hem för en frukost bestående av två kokta ägg med lite majonäs och några skivor ost.

Nutrilett till lunch och nu en bit flintastek men sallad och min egna tsatsiki nom nom nom! Jag gjorde faktiskt egen tsatsiki igår när jag kom hem. Superlätt och så himla gott.

Detta behöver du:
1 gurka
1 liter naturell yoghurt
3-4 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
Såhär gör du:
Yoghurten behöver silas från vattnet. Häll därför det över en ren duk eller som i mitt fall kaffefilter (dock tar det längre tid) tills mycket av vattnet är borta.
Dela gurkan på mitten och gröp ur "kärnorna". Riv gurkan på grövsta sidan på rivjärnet. Salta efter smak och låt stå en liten stund så att eventuell vatten rinner av. Blanda i gurkan i den av runna yoghurten. Pressa i vitlöken och lägg i olivoljan. Blanda, KLAAARR!!!

Jätte gott till kött och sallad. Gott till allt egentligen. Och utan massa tillsatser och konstiga E nummer.

Ska iväg och träna om 1 1/2 timmar och är sjukt pepp. Hoppas peppen håller i sig hela månaden!
Mamma kom in till mig på jobbet idag och tyckte det syntes att jag gått ner i vikt. Sånt tycker jag man blir ännu mer pepp på :) yiiho

Fitnessfighten

Några av er undrar va fitnessfighten är för något. Det är ett tränings schema som man betala för. Du får ett nytt träningsprogram varje dag och går i princip ut på att man ska träna en timme per dag i 30dagar. Jag körde på det i februari men blev sjuk och kunde inte vara med fullt ut. Men jag sparade ner alla dagar i pdf-format så att jag kunde köra samma program igen utan att betala för det.

Det är verkligen något jag tror på och jag vet att de två veckorna jag var med så mådde jag så himla bra!! Det startar den 1:à i varje månad men jag säger kör hårt vad gör det om man förlorar en dag eller två :) man får även ett kostschema att äta efter. Detta kostschema kommer jag inte gå efter just nu men det är faktiskt hur bra som helst!

För mer information om fitnessfighten kolla in www.worldofshape.com

Idag har jag vari ute och gått 5,5km innan jobbet. Blev två kokta ägg med lite majonäs på.
En nutrilettpåse vid ett tiden och nu tonfisk och sallad. :)
Hur går det för er? :)

Dag FAIL

Började dagen med en timmes promenad i uppförsbacke. Skulle på hotellfrukost vilket för mig innebar: 2 1/2 mackor + två relativt små skålar fil med müsli = så mätt att jag kunde dööö!!

Jobbade 3 timmar. Åkte hem och sov 2timmat. Träffade jobbarkompisarna på middag som va kyckling och grönsaker. Och är fortfarande smäll fet-mätt.

Maktmissbruk!!! Jag mådde dåligt hela dagen. Men det var idag. Imorgon är det nya tag igen. Ska köra fitnessfighten igen men denna gången fullt ut. Och har dessutom aldrig varit såhär peppad. Denna gången fick jag även med mig min kära kombo! Puss till henne som stöttar mig i vått och torrt! Har även en annan fin vän som inspirerar mig. Dom är gult värda! Jag kommer tacka dem något kolosalt när jag är klar!! Nu säger jag god natt!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus