Dag 14

Så idag är sista dagen med ren kur. Dock har ju inte sista veckan varit ren. Jag har kommit fram till att jag ska äta när jag är sugen som typ när jag hänger med polarna och så :)

På jobbet går det hur bra som helst med shakesen. Mest på helgerna jag blir sugen på mat. Så efter idag blir det blandad kur.

Imorse gick jag ut en halvtimme i vanlig ordning ska dock försöka gå upp lite tidigare och gå en längre promenad framöver. Ska även ut på en Jogg och promenad runda ikväll. Blir väl att springa upp för backarna några gånger och resten promenad. Sen ska jag unna mig grillat ikväll. :)

Hur går det för er kämpisar där ute? :)

Tjockis!!

Konstigt nog så stod vikten på det samma igår. Om inte ens ett halvt kilo ner. Igår tog jag mig en promenad på 40min och en extra uppgång för den asbranta backen. Innan brunch.

Till brunchen Åt vi kycklingsallad och pizzabröd med sås. Blev så jävla mätt så jag döööör! Tänkte "nu ska jag aldrig äta mat igen. Förrän på tisdag typ haha.

Sen var jag ute och sprang igår när jag kom hem från Göteborg för att bota tjockisångesten. OCH VET NI VAD??
Jag orkade springa hela rundan runt sjön som är på 5,5km. Jag hade som mål att klara av att springa rundan till 1 Juni men nu igår en hel månad i förväg har jag klarat mitt mål. Så jävla stolt!!

Faan fan fan

Två hamburgare och två pommespåsar senare mår jag ganska skit. En i hopp om att inte bli för full i kväll och en om att inte bli bakis imorgon. Fan.

Blir en lång jävla promenad imorgon. Ev även löprunda!!

Dag 12 - lite ledsen

Har vägt och mätt mig nu på morgonen. Ska snart iväg och jobba och sen vidare mot göteborg.

Det har inte hänt något alls på fyra dagar nu :( iof har jag tränat väldigt dåligt men jag ligger ändå på ett så pass stort underskott kalorimässigt.
Antar att jag inte får deppa ihop utan bita i det sura äpplet och fortsätta på samma spår. Får komma igång med träningen imorgon när jag kommer hem igen. Åh bajs! Hur går det för er där ute?

Dag 11

Idag är jag verkligen sugen på mat.
Gissar lätt på att det var gårdagens sallad som satte igång suget. Har inte heller varit ute och motionerat idag. Va förbannat trött på morgonen för att orka upp. Dessutom ska jag ha folk på besök så kommer säkert inte hinna gå ut ikväll heller och på lördag ska jag till Göteborg. Shit min träningsvecka är verkligen förstörd!

Äntligen hemma!

Så skönt att vara hemma i lägenheten igen. Dessutom har jag den alldeles för mig själv! Har druckit en kopp te och kollat på Ice age 3 :)

Funderar på att gå och lägga mig redan.
Eftersom det inte blev någon träning idag gick jag från mötet på Stureplan till mariatorget, ungefär 4km. Så lite vardagsträning blev det allt ;) natti på er. Puss

Syndat!

Usch vilken syndig dag:
Pulverpåse
Soyalatte
Kycklingsallad
2 dumplings
Soyalatte
Cola light
Yeeeeeppp!! Sitter nu i alla fall på bussen hem till jönköping igen. Var så sugen på bulle och annan skit men jag stod emot! :)

Mötet gick hur bra som helst. Ska återkomma till dem om någon vecka och få presentera ett case innan de bestämmer sig. Späääännande!!

Dag 10

Sitter på ett fik någonstans på Stureplan. Har tagit på mig min finaste skjorta och kavaj. Ska snart på något som kan vara ett avgörande möte inför min framtid. Hoppas hoppas. Ni där ute håll tummarna för mig!!
Idag har jag fått i mig en pulverpåse, en stor kopp te och nu en soyalatte. Jag är så nervös att magen vänder sig in och ut!
Kommer dock synda idag. Kan inte vara i huvudstaden utan att träffa gamla goda vänner. En för lunch och en för fika. Fikan kan jag lätt komma undan med hjälp av te eller kaffe. Lunchen däremot blir svårare. Därför hoppas jag att stället har någon bra och lätt sallad. Är lite nervös över hur min mage kommer reagera.
Åhhhh Håll alla tummar för mig nu!
Puss

Maaat!!

Sitter på ett sj snabbtåg, 4 timmar ska jag åka. Måste erkänna att jag inte mår hur bra som helst. Det gungar och jag måste sitta med lite grejer på datorn. Det brukar hjälpa att få i sig lite mat typ en macka eller liknande. Men jag vill inte äta någon mat!!! Vill verkligen klara två veckor ren kur!

Depp

Har varit lite nere idag. Vet inte om det är vädret eller vad det kan vara. Vill krypa ner i sängen och dra täcket över mig.

Jag vill ha ägg med majonäs oxå. Haha

Dag 9

Va ute en snabbis imorse på 30min. Känns nästan som jag inte var det. Hade massa att göra på morgonen så det blev lite stressat innan jobbet. En shake är uppdrucken två more to go idag.

Vill egentligen att den här kuren ska vara över. Inte att jag tycker det är så jobbigt egentligen. Mer att jag inte vill gå på någon skit. Jag vill kunna leva sunt äta normal mat och gå ner i vikt ändå med hjälp av bra mat och träning. Men snart är i alla fall 2vekors kuren klar. Får se om jag kör en ren kur vecka tre eller om jag börjar käka lite frukost. Saknar faktiskt ägg till frukost.

Idag är jag så sjukt trött.

Hurt hurt!!

Yeepp. Va lite opepp på promenaden när jag kom hem från jobbet. Men nu såhär 70min och 7,5km senare uppför och nerför är jag glad att jag gick ut.

Det är fan bara till att gå ut och göra det. HÖR NI DET!! BARA GÖÖÖRT!!
Det gäller att inte tänka. För så fort man tänker så gör man fel. Man funderar på allt man kan göra istället. Men när man väl är ute inte fan vänder man om då. Och inte heller tar man den korta vägen hem även om man har tänkt att man skulle göra det.
OCH VET NI VARFÖR? Jo för att då är man redan ute och känner sig så jävla duktig. Man är för duktig för att göra fel. Och allt slit och mörda har varit förgäves. Jag tänkte idag när jag väl kom ut att det är ju det här som har givit resultat. Det är ju att jag går ut en snabbis på morgonen och en lite längre på kvällen som har gjort att vågen visar minus. Eller hur? Inte hade ja gått ner 5,5kg om jag surplat nutrilett och suttit i soffan. Jag hade väl gått ner två eller tre men inte fem komma fem!!!
Och inte heller vill jag leva på nutrilett hela mitt liv. Jag vill äta gott kött fågel och fisk med salladsröror till. Kunna unna mig en potatis eller två någon gång ibland, pasta och ris kan jag vara utan. Men jag vill ju faktiskt leva som en sund människa.
DÄRFÖR MINA VÄNNER tar vi på oss kläderna och går ut. Inte för någon annans skull utan för OSS Själva! Vi går ut och skapar en ny god vana.

För vad är 2timmar av din tid per dag? En piss i havet men ett välmående.

Puss på er!

Unna mig!

Läste någonstans att soyamjölk är bra om man inte vill få i sig så mycket av kolhydrater och kalorier. Vet inte riktigt om jag håller med men...

Mamma kom förbi mig på jobbet. Eftersom hon hade fått spader om hon fick reda på att jag enbart går på shakes drog jag en vit lögn och sa att jag redan käkat men vi kunde gå och ta en kaffe. Jag har alltså inte under en hel vecka druckit annat än nutrilett, vatten och te. Så idag blev det en latte på soyamjölk. Såå gott även om jag föredrar latte art mjölk :) men det va den lyxen.
Ska iof till Göteborg på lördag och dricka lite vin AJABAJA men sen blir det väldigt mycket vitt igen :)

Så kul att fler hittat hit. Jätte roligt att läsa era berättelser oxå även om jag inte riktigt hinner med det med mina konstiga jobbtider. Dessa inlägg blir ju från mobilen :) men jag lovar att sätta mig i helgen och komma in i era liv :) tills dess kämpa på. Ni är så jävla grymma och fan va snygga vi ska bli till sommaren!!!

Invägning 1

WOHO! Har klarat en hel vecka och en ny börjar idag! Skippade morgonpromenaden då jag va alldeles för trött sen gårdagen. Dessutom ville jag hellre väga mig och ta alla mått oxå.
Jag blev både glad och besviken. Besviken på mig själv för att det jag väger idag vägde jag för bara 3 veckor sen!!! och jag förstår inte hur jag tillåtit mig själv att gå upp så mkt! Hur som helst är jag SUPERGLAD över resultaten och att det gått så bra.
Startvikt: 90kg Idag: 84,5kg  - 5,5kg
Vad: -2cm
Över knä: - 1cm
Lår: -3cm
Stuss: - 3cm
Mage under navel: -5cm
Mage över navel: - 8cm
Midja som smalast: - 4cm
över bröst: - 4cm
arm vid armhåla: - 2cm
arm vid armveck: - 2 cm
Så stolt över mig själv! fortsätter jag i någolunda samma tempo är jag ju snart där! Även om jag vet att viktminskningen kommer avta något efter denna första veckan.
Pepp Pepp Peeeeeppp!!!
Nu kör vi en ny vecka!!! :)

Dag 7, Döööör!!!

Är helt jävla mör i kroppen. Efter jobbet skulle jag bege mig ut på en joggingrunda. Bara det att mina kära vänner skulle kolla på film hos en polare. Så deras förslag var att jag skulle springa hit och nu kolla på film. Sagt och gjort, en timme senare och 7km (3km i uppförsbacke) är jag nu här. Så jävla jobbigt men fan vad duktig jag är.

Börjar dock bli lite orolig om jag äter för lite. Jag vill ju inte göra av med muskler utan fett!! ;) bara på den här rundan gjorde jag åt hela mitt intag.

Imorgon ska det vägas och määätaas ;)

Lååååång promenix

Hade ingen jätte ork på morgonen för en Powerwalk. Blev istället en lång promenix med kanske inte lika snabbt tempo som vanligt. Men jag tog mig i alla fall ut. Eller hur? :)

Promenad på ungefär 7km. Hann med lite ärenden på vägen oxå.

Har mått hur bra som helst alla dagar förutom idag. Har varit lite orkeslös och mått lite illa. Har oxå varit sjukt hungrig. Men det går nog över imorgon :) snart får jag väga mig!! Jätte nyfiken på resultaten! :)

Dag 6

Ligger i sängen och funderar på om jag orkar ta mig upp än. Tänkte ge mig ut på en Powerwalk. Ju mer jag tänker på det ju mindre vill jag ut i kylan brrrr!! Därför blir det ett inlägg här som gör mig peppad att ta på mig träningsklädwrna och bege mig ut:)

Fan vad mycket svårare det är att hålla sig till shakesen när man är hemma än när man jobbar. När man jobbar är man ju inte utsatt för tristess. Satt i soffan igår och kollade på film. Av ren vana ville jag ha något att knapra på. Den snacksen blev i form av flytande...te :) dags att göra sig av med dåliga vanor. Detta är en av dem.

Teet är min bästa vän just nu. Tee och tuggummi. Jag är så himla rädd att jag ska lukta illa i munnen när man kommer i ketos. Därför tuggar jag tuggummi precis hela tiden. Och dricker te så fort jag blir sugen på något eller hungrig. Hjälper hur bra som helst!! :)

Nu upp och hoppa och bege mig ut ;)

Helt sluuut!

Tänkte ge mig ut på en promenix till men dagens intervallpass drog musten ut mig. Har dock sprungit upp och ner i trapporna då jag tvättat. Lite träning det med :)

Ska krypa ner i sängen sen och kolla på film. Mysa lite med mig själv. Länge sen jag hade lite ensam-tid.

Imorgon peppar vi en ny dag med ny träning. Pepp pepp pepp!!!

Dag 5

Produktiv tjej!! 2 1/2 timmar jobb, 38min intervallträning. Springa tre stolpar gå två, springa tre gå två osv.... Sjuuukt jobbigt. Jobbigare än att powerwalka halva och springa halva alltså 5,4km ;)

Hejja hejja. Hur går det för er där ute?

Dag 4

Jag tänker berömma mig själv. Va först ute och gick 5,4km igår och sen samma runda fast omvänt på kvällen, dessutom sprang jag halva rundan. Grymm!

Blev två pulverpåsar och en färdig shake igår och kommer bli samma idag.

Det regnade och var tråkigt väder imorse, dessutom började jag en timme tidigare så det får bli en promenad ikväll istället :)

Nu kööör vi! ;)

Tänkte va med i en tävling om Sophiakuren :)

Http://helenholmberg.se/2012/04/tavling/

Dag 3

Jag vågar knappt ställa mig på vågen. Jag vet att det är mest vätska såhär i början som dunstar, men jag behövde en egobost.

Såå.. jag tog fram måttbandet. ca 3cm runt magen!!! Aspepp! nu ska jag ut på en pw!
Puss på er!

Heja heja heja!!

Min kära kombo fick med mig ut på ytterligare en runda såhär på kvällskvisten. Det blev 42min och 5,2km. Va riktigt gött att komma ut och röra på sig!

I'm on fire!
Imorgon kör vi en ny dag! Nya tag! Idag blev det två pulvershakear och en färdig shake nu efter promenaden :)

Dag 2 Nutrilett

Förvånansvärt pigg idag. Gick upp tio i Åtta, suckade över att jag inte gick upp halv när klockan ringde första gången. MEN jag tog på mig löpartightsen, vindjackan och snyggskorna jag införskaffat mig för två veckor sen. Gick utanför dörren och blev så himla glad att jag va så himla duktig.

Förvånansvärt hade jag mycket energi till övers trots enbart två färdiga Shakes igår. Det blev en relativt kort runda på 3,5km/ 30min. Snabb dusch dricka vatten och te innan jag fick hetscykla till jobbet :)

Snart är klockan 12 och då ska jag ta min första shake. Blir så hungrig om jag äter tidigare än så ;)

Puss på er!

Nya tag, kan jag kan du!!! Vem är med mig?

Okej Nu är det dags för nya tag. Ny Bloggdesign (om det inte funkar; uppdatera webläsaren), nya "före-bilder" är tagna och nya mått är nerskrivna. NU HAR JAG GETT MIG FAN PÅ DET!!!!!

Jag har gått upp ännu mer sedan sist och är snart tillbaka på den toppvikt jag låg på för ett år sedan när jag mådde sjukt dåligt och var deppig och hatade mig själv.. typ. Startvikten ligger på 90kg och jag ska ner till 70kg. Målet är att må så bra med mig själv som jag bara kan. Jag är en ganska självsäker person som tror att jag är snyggare än vad jag är. Det är egentligen när jag ser mig på bild som jag får en tankeställare och undrar om den där bilden verkligen kan stämma eller om det bara är en dålig vinkel. Jag har nu insett att Jag ÄR STOR! Jag får verkligen trycka på mig jeansen och de börjar sakta men säkert slitas sönder mellan benen då låren går emot varandra varje steg på dagen. Jag har anlag för åderbrock vilket gör att min tunga kropp inte alls är bra för mina ben. Ju lättare jag blir dessto mindre kommer mina åderbrock att påfrestas. Jag har alltid sett mig själv som en hurtig person och jag tänkte fortsätta med det. Men nu ska jag verkligen göra något för mig själv! JAG SKA LYCKAS! Jag ska kunna ta på mig de där jeansen jag längtat efter eller shorts och linne på sommaren utan att skämmas för varken mage eller lår!

ÄR NI MED MIG??!! Jag behöver er. Hur stark jag än må vara som person så behöver jag stöd och support. Jag vill höra era berättelser och att vi ska inspireras och vara starka tillsammans. För vi kan!

Jag har idag införskaffat mig Nutrilett produkter. Jag behöver en riktig spark i baken för att komma igång. Självklart är jag ute efter viktminskningen men jag vet att med Nutrilett så kommer min karraktär tillbaka. Det är svårare att ta lite mer. Eller ta det där onyttiga jag inte skulle tagit om jag äter vanlig mat eller handlar vanliga varor i butiken. Därför kör vi Nutrilett i 2 veckor nu som en kickstart. Sedan får vi se hur vi bär oss åt.

Idag har jag enbart ätit 2 färdiga shakes från nutrilett (motsvarar nästan 2 pulverpåsar) plus en kort morgonpromenad på 30min. Men jag insåg att det var på tok för lite mat så jag gick ner till affären och införskaffade mig lite mer i form av pulverpåsar. Så imorgon blir det nutrilett på Cambridge metoden. 3 mål om dagen.

Puss och Kram!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus